Kutyakozmetikánkban minden kutyus egyénre szabott szolgáltatásban részesül és egyszerre maximális odafigyeléssel csak egy kutyust szépítünk, így előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a kis kedvenceket. Időpontot a leggyorsabban és legegyszerűbben telefonon tudunk egyeztetni a gazdival. Az időpontra lehetőség szerint pontosan érkezzenek, mert a kutyakozmetikai kezelés megkezdése előtt szeretnénk megbarátkozni a kis bozontos vendéggel. Felvesszük a gazdi és az állat adatait, felmérjük a kedvenc állapotát, megbeszéljük a gazdi igényeit, elképzeléseit. A kutyakozmetikus ezután javaslatot tesz az ellátás, az ápolás folyamatára, a használatos kozmetikumokra, de a végső szó természetesen a gazdié.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a kutyakozmetikában az ellátás kevésbé legyen stresszes a kutyusnak, ezért az ápolási folyamat között kisebb szünetet tartunk, hogy kedvence igyon, kikapcsolódjon. Így az kedvence szívesebben tölti el idejét a kutyakozmetikában.

Kutyakozmetikánk kizárólag prémium kategóriás 100%-ban természetes, bio kutyakozmetikumokat, a legmagasabb minőségű anyagokat és eszközöket használ a legjobb eredmények elérése érdekében. Az eszközök, törölközők és a szalon területének fertőtlenítéséhez vegyszermentes, minősített termékeket használunk.

A kutyakozmetika kialakításakor a minőségi követelmények mellett a kutyák biztonságát és a gazdik kényelmét tartottuk szem előtt. Családias hangulatú üzletünkben a gazdik kényelmesen megvárhatják kedvencüket, a kozmetikázás ideje alatt pedig vendégünk egy Nespresszo kávéra, teára vagy egy üditőre. Vendégeink mindenkor magas szintű szakmai hozzáértéssel, teljes körű figyelemmel és udvarias kiszolgálással találkoznak.

A kutyakozmetikában zsiliprendszer működik a kutyusok védelme és biztonsága érdekében.

Szívesen állunk rendelkezésére a szolgáltatás megrendelése, a kutyakozmetika szolgáltatásairól felmerülő, illetve tartástechnológiai kérdései esetén.

Reméljük, hamarosan Önt és kis kedvencét is elégedett ügyfeleink között köszönthetjük, és hamarosan részese lehet a kutyakozmetika egyedülálló törzsvendég kedvezményében!

Szeretettel és türelemmel várjuk Önöket!