1. A kozmetika szolgáltatásai kizárólag hétköznap vehetők igénybe 9 és 18 óra között.
 2. Bejelentkezni telefonon lehetséges. Szöveges üzeneteket, ne küldjenek, mert nincsen lehetőségem munka közben megválaszolni.
 3. Kizárólag az évente kötelező védőoltásokkal ellátott, egészséges, féregtelenített kutyákat, cicákat áll módomban fogadni. Oltási könyvvel igazolják az oltások érvényességét.
 4. Az árak 8 hetente kozmetikát látogató, gondozott, rendszeres otthoni higéniai és szőrzetápolásban részesített, csomómentesre fésült kedvencekre vonatkoznak. A csomós szőrzet bontása illetve az extrém szennyeződések eltávolítása plusz költséggel jár. Kérem, ha lehetséges, kifésült állapotban hozzák kedvencüket a kozmetikába. Ezzel  a kutyusnak is kellemesebb lesz a kutyakozmetikában eltöltött idő és kellemes élmény a szépítkezés, szívesen látogat a kozmetikába, a küllemére nagyobb hangsúlyt tudok fektetni.
 5. Szeretném, ha még hosszú ideig kellemes, igényes, szép környezetben tudnám fogadni vendégeimet, ezért kérem, figyeljen kutyusára, hogy ne jelöljön le semmit, valamint ne kapaszkodjon fel a falra, bútorra, ajtóra.
 6. Lehetőleg kutyusuk ne az udvart használja dolgának végzésére. Amennyiben  mégis itt sikerül, a kutyakozmetikában kaphatnak kaki zacskót. 
 7. A kutyakozmetika ajtaja elektromos zárral lett ellátva és csak belülről, gombnyomással nyitható.
  Kérem, a kozmetikámba mindig pontosan érkezzenek. Ne érkezzenek 15-20 perccel hamarabb. A lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja. Ha hamarabb érkeznek, az megzavarja az asztalon lévő kutyust, jelenlétük pedig engem kapkodásra ösztökél. 
 8. Késés esetében igyekeznem kell, hogy a soron következő vendégem időben tudjam fogadni. Ezt a helyzetet a kutyus is érzi és nem tudom stressz mentesen, nyugodt körülmények között elkészíteni a kívánt kezelést. 15 percet meghaladó késés esetén már sajnos új időpontot kell egyeztetni. 
 9. Az időpontfoglalás a szolgáltatás megrendelésnek minősül! 
 10. Lemondást, módosítást telefonon a lefoglalt időpont előtt 48 órával, illetve 2 munkanappal hamarabb jelezze. Ezen belül eső lemondások esetén a következő kozmetikai alkalomra 50%, aznapi lemondás esetében 100%-os felárat számolok fel. Ha a lefoglalt időpontra jelzés nélkül nem érkezik meg a vendég, akkor az elmulasztott kozmetika árát felszámolom. Aki rendszeresen nem érkezik meg kutyusával a lefoglalt időpontban, úgy őt sajnos nem vállalom a továbbiakban. Időpont módosításra egy alkalommal van lehetőség. Sorozatos módosítás 50%-os felárral lehetséges. 
 11. Bejelentkezéskor célszerű minden fontos információt megadni, hogy tudjam, mennyi időre és milyen esetleg különleges készítményekre lesz szükség. Például: mikor volt utoljára kozmetikában kedvencünk, volt-e valamilyen sérülése, harapós-e, bolhás-e, van-e valamilyen allergiája stb. Ha volt már nálam, akkor kérem a kutyus nevét és fajtáját, hogy tudjam kinek kell az időpontot néznem. 
 12. Bolhás kutyus esetén a speciális bolhairtásra minden esetben sor kerül, melyet felszámolok a kutyus és a soron következő vendégek, valamint a kutyakozmetika higéniájának fenntartása érdekében! 
 13. A kozmetikai termékekre történő allergiás reakcióért nem tudok felelősséget vállalni. 
 14. Amennyiben szeretné megvárni a kis kedvencét, arra is van lehetősége, de kérem, hogy csak egy gazdi kísérje a kutyust, és az erre a célra kialakított helyen várakozzon. 
  A Gazdi jelenlétében nyugtalanul, türelmetlenül viselkedő kutyusnál bekövetkező esetleges sérülésért nem tudok felelősséget vállalni! 
 15. Gyerekek tartózkodása a kutyakozmetikában a kozmetikázás ideje alatt nem tanácsos, mert a kutyakozmetika kialakítása és a kozmetika időigényessége kényelmetlenséget okozhat számukra. 
 16. Nyugtalan vagy harapós, illetve ápolatlan kutyusok esetében a szépség helyett, csak a higiéniára tudom fektetni a hangsúlyt.  
 17. Aktuális híreket napról napra frissülő Facebook oldalon olvashatják!